Menumenuclose

Energie maandelijks opzegbaar

Een flexibel energiecontract dat iedere maand opgezegd kan worden

Bereken uw maandbedrag

Energie neemt u meestal af in de vorm van een een- of driejarig vast contract. Soms is het echter een stuk handiger om energie af te nemen die maandelijks opzegbaar is. Bijvoorbeeld wanneer u voor langere periode naar het buitenland gaat om te werken of te reizen. Of wanneer u een te koop staande woning huurt, exclusief energie. Er zijn genoeg situaties te bedenken waarin een maandelijks opzegbaar energiecontract goed van pas komt. ENGIE biedt u zo’n variabel energiecontract: het Modelcontract.

Gemakkelijk te vergelijken

Alle energieleveranciers van Nederland zijn verplicht om een modelcontract voor stroom en gas aan te bieden. Hiervan zijn de voorwaarden bij alle energieleveranciers gelijk, zodat u eenvoudig de prijzen kunt vergelijken. Bent u benieuwd wat u met de huidige energietarieven betaalt voor energie die maandelijks opzegbaar is?

Maximale vrijheid met het ENGIE modelcontract

Met het ENGIE modelcontract zit u nergens aan vast. Uw contract kunt u namelijk iedere maand stopzetten. Met het contract maakt u gebruik van het meest actuele energietarief. Tweemaal per jaar wordt er een nieuw tarief vastgesteld. De prijs van energie verandert mee met de energiemarkt. Soms gaan tarieven omhoog, wat betekent dat u dus iets meer gaat betalen. Maar dalen de tarieven, dan bent u ook de eerste die hiervan profiteert! Over de verwachting van energieprijzen wordt regelmatig gespeculeerd, maar uiteraard weet niemand exact wat de prijzen gaan doen op lange termijn.

Geen vast contract, wel groene stroom

ENGIE is leverancier van 100% groene energie. Bij al onze contracten wordt hiervan gebruikgemaakt. Dat uw energie maandelijks opzegbaar is, maakt hiervoor niets uit. Onze energie wordt opgewekt uit wind, zon, water en biomassa. Dat is goed voor de wereld en voor uzelf.

Meld u aan voor een flexibel contract

Wilt u niet vastzitten aan een contract, maar wel gebruikmaken van duurzame en voordelige energie? Meld u aan voor het Modelcontract! Overstappen is ontzettend eenvoudig. Na uw aanmelding hebt u 2 weken bedenktijd. Gewoon voor de zekerheid! ENGIE zegt uw huidige contract voor u op, u hebt nergens omkijken naar en wij zorgen ervoor dat u geen moment zonder energie zit!


Aanmelden voor flexibel contract

Onze klantbeoordelingen   

 • 8,2
  Gemiddeld cijfer
 • 94%
  Beveelt ons aan
 • 2685+
  Klantbeoordelingen
 • 100%
  Groene stroom