Menumenuclose

Uw energie kan voordeliger, slimmer en groener! Ga aan de slag met energie. Denkt u aan isoleren, zelf energie opwekken of slimme energiebesparende apparatuur? Of wilt u gewoon een aantal tips om snel te besparen? ENGIE biedt u de verschillende mogelijkheden om de eerste stap te zetten! Ga dus snel aan de slag!

Voordeliger - ENGIE

Voordelig energiecontract

Toe aan een nieuw energiecontract? Bij ENGIE bent u verzekerd van voordelige en lage tarieven. Bereken uw maandbedrag!

Aan de slag
Voorkom onnodig warmteverlies

Warmte die u niet verliest, hoeft u ook niet (bij) te verwarmen. Dat scheelt op uw gasverbruik, en dus op uw energierekening!

Aan de slag
Informatie over subsidies

Energiebesparende maatregelen vragen vaak een grote investering. Daarom zijn subsidies mooi meegenomen!

Aan de slag

Energie gewoon groen ENGIE
100% groene stroom en gas

Aan de slag met energie begint met groene stroom in huis halen. En kiest u voor gas van ENGIE, dan doen wij een donatie aan Trees for All.

Aan de slag
Zonnepanelen van ENGIE
Zelf energie opwekken

U kunt ook zelf uw energie opwekken met zonnepanelen. U haalt uw eigen groene stroom in huis én u bespaart direct op uw energierekening.

Aan de slag
Tips voor thuis

Tips om thuis aan de slag te gaan met energie. Dat is niet alleen goed voor milieu en klimaat, maar ook voor uw portemonnee.

Aan de slag

Slimme thermostaat
Slimme thermostaat

Met een slimme thermostaat bespaart u op uw gasverbruik. De thermostaat verwarmt uw woning automatisch op de juiste temperatuur.

Aan de slag
ENGIE app
Inzicht in uw verbruik

Met de ENGIE App heeft u altijd grip op uw energie. Heeft u een slimme meter? Dan ziet u zelfs per uur hoeveel stroom u verbruikt.

Aan de slag
Warmtepomp
Elektrisch uw woning verwarmen

Een warmtepomp is dé oplossing als u minder gas wilt verbruiken. Uw woning wordt verwarmt met warmte uit natuurlijke bronnen.

Aan de slag

Ontdek hoe u kunt besparen

Energie besparen kan op veel manieren, maar waar moet u nu beginnen. Met isoleren, zelf uw energie opwekken of slimme energiebesparende apparatuur aanschaffen. Met de ENGIE Wijzer krijgt u geheel vrijblijvend advies op maat. Binnen 2 minuten ziet u waarop u kunt besparen. Ga dus snel aan de slag.

ENGIE. Positief over energie.

ENGIE wijzer

closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren