Word vandaag de energieleverancier van de toekomst

Deel uw energie met familie, vrienden, buren

Word energieleverancier van Opgewekt voor Elkaar  

Opgewekt voor Elkaar: dat is energie die u opwekt en die u via ons kunt terugleveren aan de mensen om u heen: familie, vrienden, buren en wijkgenoten. Al meer dan 500 huishoudens en bedrijven wekken zonne-energie op via Opgewekt voor Elkaar. Als leverancier heeft u 4 keer voordeel van uw opgewekte energie. Aanmelden bij Opgewekt voor Elkaar kan in 2 stappen. Meld u nu aan.

Stap 1: aanmelden voor Opgewekt voor Elkaar

Meld u nu aan als leverancier van de toekomst. Aanmelden kan in 2 simpele stappen. Heeft u de 2 stappen doorlopen dan bent u aangemeld als producent. U ontvangt van ons een digitaal logo. U kunt laten zien dat u kiest voor energie die mooi is voor de wereld, voor u en voor de volgende generatie.


Stap 1: Aanmelden Opgewekt voor Elkaar

Stap 2: aanmelden bij CertiQ

CertiQ is door de overheid aangewezen om energie uit duurzame bronnen te certificeren. De Garanties van Oorsprong (GvO's) die CertiQ verstrekt, zijn in Nederland het enige geldige bewijs dat energie duurzaam is opgewekt. Als u zich aanmeldt bij CertiQ dan wordt u gevraagd aan welke handelaar u de GvO's wilt toekennen: kies hier voor ENGIE Energie Nederland.

stap 2: aanmelden bij CertiQ

4x voordeel voor u als producent

  1. €5 voor elke GvO die namens u op onze naam komt.
  2. €25 per jaar voor elke klant die zich aanmeldt voor Opgewekt voor Elkaar en u als producent doorgeeft.
  3. Bijdrage vanuit de participatiepot. Voor elke klant die zich niet specifiek aanmeldt voor een producent, doen we €5 euro in deze pot.
  4. Energie salderen die u als zonneproducent en klant van ENGIE aan ons teruglevert!
Lees meer over de 4 voordelen

Maak kans op een BONGO waardebon

Werft u als producent van Opgewekt voor Elkaar in 2017 de meeste klanten op uw naam? Dan wint u een BONGO waardebon* t.w.v €100,-. Hiermee kunt u zelf een belevenis kiezen op www.bongo.nl. Om het voor u makkelijker te maken hebben wij voor u een pagina gebouwd, die u kunt delen met vrienden, familie en kennissen.www.engie-energie.nl/mijn-stroom-voor-jou.
 * Bekijk hier de actievoorwaarden

ENGIE. positief over Energie

Het is tijd voor nieuwe energie. Energie die mooi is voor de wereld en voor u. Daarom zijn we hard bezig om de energie van morgen vandaag al beschikbaar te maken. Energie die uw leven makkelijker en comfortabeler maakt. Zo heeft u een positieve keuze. ENGIE Opgewekt voor Elkaar is een volgende stap in deze ambitie van ENGIE.

Positief over energie
Deze website maakt gebruikt van cookies.  Cookies accepteren